Szolnok új időpontban

2021.03.01. 09:14:13

Beléptetés a koncertre: 

Gag Produkció (szervező) Közelénye: 

Az általunk szervezett koncertek védettségi igazolvány nélkül csak abban az esetben látogathatók, ha mindenkinek helyre szóló ülőhelyet biztosítunk. 

Ez az őszi/téli időszakban csak azoktól kíván - a többség és a koncert megtarthatósága érdekében - belátást, akik a korábban meghirdetett és idénre halasztott Demjén koncertekre állójegyet váltottak.

Ha részt szeretnének venni a koncerten, akkor kérjük, hogy fogadják el a felkínált ülőhelyet, melyeket a legelső sorokban jelöltünk ki és foglaltunk le Önöknek. Érkezési sorrendben a bejáratnál új helyjegyet fognak kapni.

Amennyiben ezt nem tudják elfogadni, úgy a következő lehetőségeket tudjuk számukra felajánlani:

  • Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre 

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre   

  • Igényelheti a jegye visszaváltását:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Választásukat 2021. szeptember 15.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Minden más koncertünk ülőhelyhez kötött, színházi jellegű, így azok korlátozás nélkül látogathatók továbbra is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Gag Produkció